En mors bekännelse av Kelly Rimmer

Förlag: Louise Bäckelin förlag

Utgivningsår: 2017

ISBN: 978-91-8844-751-7

Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Louise Bäckelin förlag

En gripande och spännande roman om två kvinnor vars liv slås i spillror när maken/sonen David tar livet av sig. Utåt sett var det en lycklig familj. David som drev ett företag, satt som kommunfullmäktige och siktade in sig på att bli borgmästare en dag. Olivia jobbade med sitt drömyrke som veterinär. Sakta rullas en histora upp med en bild av en helt annan tillvaro. David var en svartsjuk och kontrollerande man som inte drog sig för att skada Olivia. Ivy, Davids mor avgudar sin son och i hennes ögon kan han inte göra några fel. Hon blundar för Olivias blåmärken och kanske hon rentav tycker att svärdottern har sig själv att skylla. I boken får man växelvis följa Olivias och Ivys berättelse. Boken har en oväntad twist som förhöjer läsupplevelsen.

image

En mors bekännelser av Kelly Rimmer.

Det här är ditt allra första inlägg. Klicka på Redigera-länken om du vill ändra eller ta bort det eller skriv ett nytt inlägg. Om du vill kan du använda det här inlägget till att berätta för dina läsare om varför du startade din blogg och vad du tänker göra med den. Om du behöver hjälp kan du fråga de vänliga personerna på våra supportforum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s